Used Watch untuk jualan

Kami ada menjual preowned watch terdiri dari jenama Swatch (made in swiss), Gshock, Casio, Suunto dan lain-lain. Setiap jam adalah berbeza. Ada yang NEW OLD STOCK. Bagi jam yang berharga RM500 keatas, kami beri jaminan selama seminggu sahaja.

Kami memastikan jam berjalan dengan sempurna sebelum dijual. Kami tidak menjual jam rosak, jam copy, jam gred AAA, semua tu kami tak jual.

Hanya yang original sahaja kami jual. Kalau tak percaya boleh tengok testimoni pelanggan yang sudah membeli dengan kami.

Di bawah ini senarai jam yang kami jual. Sila klik mana-mana yang anda berkenan.

  1. Swatch (not available)
  2. Gshock DW8600K (not available)

How to order?

Used Bags (Man, Woman, Unisex)

Kesemua beg, handbag adalah preloved bags. Preloved bermaksud beg yang telah digunakan. Bergantung kepada keadaan beg. Kebanyakan beg yang kami jual masih baru, tiada koyak, tiada lubang, tiada kekotoran. Namun ia tertakluk kepada pemerhatian para pembeli sekalian.

Sila klik di link untuk melihat harga dan kondisi beg.

  1.  LV looping GM   (available)
  2. LV looping MM (available)
  3. Gregory USA dark green X orange (not available)
  4. Porter JAPAN (not available)

How to order?

list ini akan diupdate dari semasa ke semasa

tarik update: 8/7/2015

LOUIS VUITTON Monogram Looping GM & LV Monogram Looping MM Untuk Jualan

11046335_441201456082343_2936045420462907266_n

1. LOUIS VUITTON Monogram Looping GM(tag no 1)

Nota: GM lagi besar dari MM-refer gambar patung pakai tu(ehsan google)

Condition: USED

Size: 11.6 x 13 x 4.5 inches or 29.5 x 33 x 11.5 cm

1907548_430988750436947_1897123632917266573_n

Details: Beg ini adalah beg 100% original. Model susah sikit nak dapat di Malaysia. Beg lv yang masih cantik. Beg sahaja, dust beg tiada. Lagi gambar tengok kat facebook, klik sini 

Date Code:  MI0060

10941867_430990330436789_280192454501352749_n

Harga: RM780 siap pos seluruh Malaysia

10384196_430988717103617_3037005441728903511_n

2. LOUIS VUITTON Monogram Looping MM(tag no 2)

nota: kecik dari GM(refer gambar )

11665591_441201429415679_7224389872840509950_nsaiz: 8.7 x 9.8 x 4.1 inch
Date code FL1001
Very good condition, dalam bersih macam baru luar dalam
Bag only tiada dust bag, lagi gambar klik sini

1471338_430989697103519_2029202097827720652_n 11240781_430989590436863_1645208171135487803_n

Harga: RM820 siap pos

11218209_430989653770190_2066684971362596302_n

How To Order?

Sila whatsapp butiran maklumat barangan berikut kepada pengurus jualan  kami.

Pengurus Jualan Hani Hafzan

ZACK +6010 9279457

  1. Nama Anda
  2. Kod/Nama Barangan
  3. Setelah disahkan barangan masih ada, kami akan beri butiran bank (sila bank in dan whatsapp kami butiran transfer)
  4. Maklumat untuk urusan Pos

Nota

  • Kami menggunakan servis Pos Laju Malaysia SAHAJA
  • Setiap harga barangan adalah TETAP kecuali ada promosi
  • Polisi wang tidak akan dikembalikan
  • Waranty(jaminan) adalah pada kes-kes tertentu sahaja(jika ada)
  • Setiap barangan adalah IN STOCK (bukan preorder)

Untuk lihat testimoni pelanggan kami boleh ke Facebook kami.

Samurai Thunder Soap Japan

Samurai Thunder Soap
Sesuai untuk mereka yang sayangkan jeans.

Produk buatan jepun yang terkenal dan sangat terhad.
Bahan Utama ialah kacang soya.

s1000k-main

Jika ada yang berminat, whatapps saya. Insyaallah saya cuba dapatkan.

The valuable jeans, if you wash with detergent containing a chemical substance (bleach, etc.) texture of the fabric will be damaged.
Remain as long as natural as possible, there is a thought that want to continue to wear the jeans while maintaining the texture.
The kaminari soap, without giving a burden to the fabric, being able to drop excess dirt is properly despite its natural washing, it is possible to protect the jeans yet easy on body to the environment, it is the ideal soap.

satu jean dalam 40 liter air dicampur 1 sudu(table spoon) thunder soap. Kalau guna mesin basuh tabur je dalam 15g sabun(1 table spoon)

Ini link youtube tgok cara basuh jeans guna Thunder soap

sekian