Testimoni Pelanggan

Alhamdulillah walaupun masih baru dalam perniagaan online, saya cukup gembira dan bersyukur. Namun, adab berniaga, adakala rugi ada untung. Kadang-kadang terlewat pos barang, terlupa, lumrah manusia,khilaf saya. Terima kasih pada yang telah membeli dengan saya.

14194_296286957240461_280609299610709224_n 1907778_287687444767079_1489885334940248456_n 10525800_286981924837631_8935441042698923285_n 10527405_287256254810198_4003554864837103738_n 10544371_286981411504349_8629526541417024397_n 10616639_296286860573804_6190078176322009431_n

Dibawah ini saya sertakan gambar barang yang sudah terjual.

2014-09-12 23.48.05 2014-10-28 11.40.5210384027_288239901378500_5167253333986623290_n 10436018_286819071520583_6092576377984116704_n 10517970_287189891483501_6168435752187710358_n 10574335_286818688187288_6277049201420892977_n2014-07-03 20.05.54 2014-07-06 19.13.32 2014-07-14 18.48.19 2014-07-17 09.19.04 2014-09-13 21.16.392014-09-27 14.44.33 2014-09-27 14.46.46 2014-09-28 18.34.09

HaniHafzan

HaniHafzan

Berkley Sticker (2 saiz)

baru

Wahai pemancing2 tegar sekalian. Tunjukkan kesetiaan anda dengan adanya sticker Berkley di kereta anda!

Condition: New 100%

100% original from Berkley

Made in: USA *rujuk maklumat kat gambar

Tempat beli: Tokyo

Details: Rujuk gambar, ada dua saiz. Hanger baju sebagai rujukan.

1.saiz besar(RM55)

2014-09-27 14.36.14 2014-09-27 14.37.11


2. saiz kecil (RM35)

2014-09-27 14.37.41 2014-09-27 14.37.59 2014-09-27 14.38.14

HaniHafzan

Porter Tanker Waist Bag SOLD

 Hanya Jauhari yang mengenal manikam.

Bagi peminat beg jenama terkenal Porter Yoshida dari Jepun, tengok kain beg sahaja sudah tahu baldu hitam yang tahan lasak, tak lapuk dek fesyen.

Condition: Used

Luaran: 9/10(tiada kesan terkoyak, terbakar dsb)

Dalaman:7/10( ada kesan pen agak banyak namun tak menjejaskan rupa) *rujuk gambar

Saiz:

Details: Kain Baldu Hitam porter, klip besi yang cantek and vintage

Made in: Japan

Tempat Beli: Tokyo, Japan

2014-09-25 19.57.32
2014-09-28 19.41.23 1. Boleh muat banyak barang. 2.Kesan Pen
da
Gambar Ehsan Google Rupa poket sama macam beg ini. Semua sama,klip besi macam dalam gambar ini. (barang sudah ada di Malaysia)

Harga: RM280

HaniHafzan

Aneka Lures Untuk Dijual(Megabass, dll)

Condition: All used( still cantek)

Harga: Setiap lure harga berbeza(kalau ambil kombo, saya bagi diskaun)

Semua Lures adalah Original dan dibeli di Jepun.

  1. Megabass Dog X(w) 2001 (Kuning gold) -RM462014-09-27 14.42.21
  2. Megabass Dog X(w) 1998 (hijau)-RM50
    2014-09-27 14.45.53
  3. Megabass Live X 2002 3.5g (RM48)

2014-09-27 14.47.57

4. Flap Slap by Ito (NIB)- RM46

2014-12-03 19.31.51

5. Megabass Vibration X UltraSilent NIB- RM46

2014-12-03 19.32.01

6.  Unknown Lures( Used, Like New) Megabass I think2014-12-03 19.31.59 2014-12-03 19.31.57

HaniHafzan

NIB PG Mobile Suit Gundam RX-78-2 Gundam Custom Set #1 Clear body & Beam Saber 1

Manufacturer: Bandai

Scale: –

Release date:  at least 5 years old i think

Condition: New in Box, Unopen(not yet)

Luaran(Kotak):9.3/10

Dalaman: 10/10

Harga:rm280

Review dari saya:

Saya tengok kat ebay harga dalam rm300. Harga saya lagi murah lah. Walaupun kotak ada kesan kemek kat bucu, tapi 90% masih lagi ok. Dalam 100% perfect ok. PG moile suit gundam rx-78-2 custom set #1 harga memang mahal sebab dead stock agaknya. Termasuk sekali Beam Saber dan bateri. Boleh rujuk gambar kat bawah.

Link review:

  1. https://www.youtube.com/watch?v=wOWa2Veiz10

2014-12-03 18.15.14 2014-12-03 18.15.27 2014-12-03 18.14.11 2014-12-03 18.12.46 2014-12-03 18.13.22 2014-12-03 18.12.19

feel free to contact me

HaniHafzan

Daiwa Certate 2000

Abu Garcia Cap

Color: Black and Gold

Made in: Japan

Tempat Beli: Hachioji, Jepun

Size: 2000

Comes with manual, reel pouch.

Condition: Used

Luar 9/10

Dalam 8.5/10

Harga ditawarkan: RM800 (can nego)

Review dari saya:

Reel cantek, smooth, boleh COD di paka, terengganu. Untuk detail tengok kat bawah.

1490896_1469225636680158_7819221213547313107_o 1782551_1469225653346823_1296705390114199640_o wdew

Hanihafzan

Abu Garcia Cap , Evergreen Cap


Abu Garcia Cap

Condition: New with Tag

Color: Black and red

Made in: China

Tempat Beli: Tokyo Jepun

Size: Free Size

Harga ditawarkan: RM130 (can nego)

Review dari saya:

Cap ini untuk pasaran Jepun. Walaupun buatan china, cap ini original dari Abu Garcia.

2014-09-12 23.46.56
Yang Evergreen tengah sudah SOLD


2014-09-12 23.48.16



Evergreen Cap

Condition: New with Tag

Color: Red

Made in: Japan

Tempat Beli: Tokyo Jepun

Size: Free Size

Harga ditawarkan: RM160 (can nego)

Review dari saya:

Berkualiti walaupun harga boleh tahan mahal.

2014-09-12 23.47.432014-11-05 20.00.46
2014-11-05 20.02.12

Hanihafzan

NIB Gundam Tieren Ground Type 1/100

Manufacturer: Bandai

Scale: 1/100

Release date:  November 2007

Condition: New in Box, Unopen(not yet)

Luaran(Kotak):9.8/10

Dalaman: 10/10

Review dari saya:

Sama macam SV Astray jugak. Gundam ini kalau tengok dari tarikh release date memang dah lama 7 tahun dulu released. Kat Jepun mungkin masih ada kat kedai lama. Dead stock. Ada satu sahaja. Color hijau still lagi cantik. Kotak masih lagi cantik.

Link review:

  1. https://www.youtube.com/watch?v=E_wKdpFmH04
  2. http://www.hlj.com/product/BAN954501

2014-11-25 18.06.21 2014-11-25 18.06.33 2014-11-25 18.07.08

Harga di pinta: RM170(can nego)

berminat? Hubungi saya di fb.

Hanihafzan

NIB Vent Saviour Gundam Seed Astray 1/100

Manufacturer: Bandai

Scale: 1/100

Release date: Late November 2009

Condition: New in Box, Unopen(not yet)

Luaran(Kotak):9.8/10

Dalaman: 10/10

Review dari saya:

Gundam ini kalau tengok dari tarikh release date memang dan 4-5 tahun. Kalau cek kat Amazon memang dah lama takde. So boleh dikatakan dead stock. Ada satu sahaja. Color still lagi cantik. Kotak masih lagi cantik!. Boleh bertukar jadi jet lagi!

Link review:

  1. http://www.gunjap.net/site/?p=1137
  2. https://www.youtube.com/watch?v=Ba11C66IQf4

2014-11-25 18.08.10 2014-11-25 18.08.48

2014-11-25 18.08.24Harga di pinta: RM180(nego)

berminat? Hubungi saya di fb.

Hanihafzan

Daging Rusa di Bandar Tun Razak

Rusa merupakan haiwan berkaki empat yang biasa didapati di hutan hujan Malaysia. Penternakan rusa di dalam kawasan ladang oleh warga Malaysia mula mendapat tempat ekoran permintaan yang baik dari kalangan rakyat Malaysia terutama penggemar menu eksotik.

2014-09-11 17.06.39

Harga yang tinggi tidak menjadi penghalang bagi mereka kerana rasa daging yang enak menjadi daya penarik yang tersendiri.

Bagi Puan Nornilam Yusoff, hasrat untuk mula menjual daging rusa bermula ketika beliau melihat ramai orang membeli daging rusa yang dijual di pasar tani.

Bermula saat itu, beliau terpanggil untuk meneliti ruang bisnes daging rusa.

“Jika saya berjaya untuk mendapatkan daging rusa dengan harga lebih murah, pasti ada permintaan” ujar beliau.

Bagi peminat daging rusa di Kuala Lumpur anda bertuah kerana Puan Nornilam Yusoff ada menjual daging rusa di Bandar Tun Razak dan Bandar Sri Permaisuri.

Harga yang beliau tawarkan RM34 sahaja untuk sekilo daging rusa sejuk beku.

10814255_10205391736061628_27262989_n
Daging Rusa Masak Halia

Puan NoorNilam boleh dihubungi melalui 0193255667 untuk sebarang urusan.

Nota

Daging rusa biasanya menjadi buruan ibu mengandung yang mengidam. Jadi bakal-ayah boleh lah tanya Puan NoorNilam kalau nak beli ya.

Masak apa best daging rusa ni? Masak lemak sedap ke? Masak rendang lah..spesel skit!

HaniHafzan