Berkley Sticker (2 saiz)

baru

Wahai pemancing2 tegar sekalian. Tunjukkan kesetiaan anda dengan adanya sticker Berkley di kereta anda!

Condition: New 100%

100% original from Berkley

Made in: USA *rujuk maklumat kat gambar

Tempat beli: Tokyo

Details: Rujuk gambar, ada dua saiz. Hanger baju sebagai rujukan.

1.saiz besar(RM55)

2014-09-27 14.36.14 2014-09-27 14.37.11


2. saiz kecil (RM35)

2014-09-27 14.37.41 2014-09-27 14.37.59 2014-09-27 14.38.14

HaniHafzan

Porter Tanker Waist Bag SOLD

 Hanya Jauhari yang mengenal manikam.

Bagi peminat beg jenama terkenal Porter Yoshida dari Jepun, tengok kain beg sahaja sudah tahu baldu hitam yang tahan lasak, tak lapuk dek fesyen.

Condition: Used

Luaran: 9/10(tiada kesan terkoyak, terbakar dsb)

Dalaman:7/10( ada kesan pen agak banyak namun tak menjejaskan rupa) *rujuk gambar

Saiz:

Details: Kain Baldu Hitam porter, klip besi yang cantek and vintage

Made in: Japan

Tempat Beli: Tokyo, Japan

2014-09-25 19.57.32
2014-09-28 19.41.23 1. Boleh muat banyak barang. 2.Kesan Pen
da
Gambar Ehsan Google Rupa poket sama macam beg ini. Semua sama,klip besi macam dalam gambar ini. (barang sudah ada di Malaysia)

Harga: RM280

HaniHafzan

Aneka Lures Untuk Dijual(Megabass, dll)

Condition: All used( still cantek)

Harga: Setiap lure harga berbeza(kalau ambil kombo, saya bagi diskaun)

Semua Lures adalah Original dan dibeli di Jepun.

  1. Megabass Dog X(w) 2001 (Kuning gold) -RM462014-09-27 14.42.21
  2. Megabass Dog X(w) 1998 (hijau)-RM50
    2014-09-27 14.45.53
  3. Megabass Live X 2002 3.5g (RM48)

2014-09-27 14.47.57

4. Flap Slap by Ito (NIB)- RM46

2014-12-03 19.31.51

5. Megabass Vibration X UltraSilent NIB- RM46

2014-12-03 19.32.01

6.  Unknown Lures( Used, Like New) Megabass I think2014-12-03 19.31.59 2014-12-03 19.31.57

HaniHafzan

NIB PG Mobile Suit Gundam RX-78-2 Gundam Custom Set #1 Clear body & Beam Saber 1

Manufacturer: Bandai

Scale: –

Release date:  at least 5 years old i think

Condition: New in Box, Unopen(not yet)

Luaran(Kotak):9.3/10

Dalaman: 10/10

Harga:rm280

Review dari saya:

Saya tengok kat ebay harga dalam rm300. Harga saya lagi murah lah. Walaupun kotak ada kesan kemek kat bucu, tapi 90% masih lagi ok. Dalam 100% perfect ok. PG moile suit gundam rx-78-2 custom set #1 harga memang mahal sebab dead stock agaknya. Termasuk sekali Beam Saber dan bateri. Boleh rujuk gambar kat bawah.

Link review:

  1. https://www.youtube.com/watch?v=wOWa2Veiz10

2014-12-03 18.15.14 2014-12-03 18.15.27 2014-12-03 18.14.11 2014-12-03 18.12.46 2014-12-03 18.13.22 2014-12-03 18.12.19

feel free to contact me

HaniHafzan

Daiwa Certate 2000

Abu Garcia Cap

Color: Black and Gold

Made in: Japan

Tempat Beli: Hachioji, Jepun

Size: 2000

Comes with manual, reel pouch.

Condition: Used

Luar 9/10

Dalam 8.5/10

Harga ditawarkan: RM800 (can nego)

Review dari saya:

Reel cantek, smooth, boleh COD di paka, terengganu. Untuk detail tengok kat bawah.

1490896_1469225636680158_7819221213547313107_o 1782551_1469225653346823_1296705390114199640_o wdew

Hanihafzan

Abu Garcia Cap , Evergreen Cap


Abu Garcia Cap

Condition: New with Tag

Color: Black and red

Made in: China

Tempat Beli: Tokyo Jepun

Size: Free Size

Harga ditawarkan: RM130 (can nego)

Review dari saya:

Cap ini untuk pasaran Jepun. Walaupun buatan china, cap ini original dari Abu Garcia.

2014-09-12 23.46.56
Yang Evergreen tengah sudah SOLD


2014-09-12 23.48.16



Evergreen Cap

Condition: New with Tag

Color: Red

Made in: Japan

Tempat Beli: Tokyo Jepun

Size: Free Size

Harga ditawarkan: RM160 (can nego)

Review dari saya:

Berkualiti walaupun harga boleh tahan mahal.

2014-09-12 23.47.432014-11-05 20.00.46
2014-11-05 20.02.12

Hanihafzan

NIB Gundam Tieren Ground Type 1/100

Manufacturer: Bandai

Scale: 1/100

Release date:  November 2007

Condition: New in Box, Unopen(not yet)

Luaran(Kotak):9.8/10

Dalaman: 10/10

Review dari saya:

Sama macam SV Astray jugak. Gundam ini kalau tengok dari tarikh release date memang dah lama 7 tahun dulu released. Kat Jepun mungkin masih ada kat kedai lama. Dead stock. Ada satu sahaja. Color hijau still lagi cantik. Kotak masih lagi cantik.

Link review:

  1. https://www.youtube.com/watch?v=E_wKdpFmH04
  2. http://www.hlj.com/product/BAN954501

2014-11-25 18.06.21 2014-11-25 18.06.33 2014-11-25 18.07.08

Harga di pinta: RM170(can nego)

berminat? Hubungi saya di fb.

Hanihafzan

NIB Vent Saviour Gundam Seed Astray 1/100

Manufacturer: Bandai

Scale: 1/100

Release date: Late November 2009

Condition: New in Box, Unopen(not yet)

Luaran(Kotak):9.8/10

Dalaman: 10/10

Review dari saya:

Gundam ini kalau tengok dari tarikh release date memang dan 4-5 tahun. Kalau cek kat Amazon memang dah lama takde. So boleh dikatakan dead stock. Ada satu sahaja. Color still lagi cantik. Kotak masih lagi cantik!. Boleh bertukar jadi jet lagi!

Link review:

  1. http://www.gunjap.net/site/?p=1137
  2. https://www.youtube.com/watch?v=Ba11C66IQf4

2014-11-25 18.08.10 2014-11-25 18.08.48

2014-11-25 18.08.24Harga di pinta: RM180(nego)

berminat? Hubungi saya di fb.

Hanihafzan

Shimano Handle Knob SOLD

Material: Aluminium

Jenis: Type B

Condition: Used

Color: Gold and Gray (Rujuk Gambar)

Made in: Tidak dinyatakan

Tiada calar, tiada kemek

Sesuai untuk

  1. Stella SW
  2. Twinpower SW
  3. Biomaster SW
  4. dll

*rujukan daripada maklumat pada bungkusan

review daripada saya:

Barangan sangat cantik, 9.8/10 untuk luaran dan dalaman. Dalam alur skru ada kesan minyak. Jelas sekali knob ini telah diservis dengan baik. Ada yang tanya jenama Yumeya ke? saya jawab, mungkin bukan, sebab yumeya ada tanda nama yumeya kat knob. Knob ini tiada apa2 tanda jenama. Tapi kat bungkusan tulis, shimano knob.Bentuk knob ni sebab sebijik macam yumeya gold knob, tapi yumeya harga mesti lagi mahal.

Tempat dibeli: Jepun

2014-11-25 18.26.23
Perbandingan dengan sepit kain

2014-11-25 18.25.12 2014-11-25 18.25.46 2014-11-25 18.25.57

Harga saya pinta: RM170(can nego)

Untuk sebarang pertanyaan boleh mesej saya di fb.

Hanihafzan

Daging Rusa di Bandar Tun Razak

Rusa merupakan haiwan berkaki empat yang biasa didapati di hutan hujan Malaysia. Penternakan rusa di dalam kawasan ladang oleh warga Malaysia mula mendapat tempat ekoran permintaan yang baik dari kalangan rakyat Malaysia terutama penggemar menu eksotik.

2014-09-11 17.06.39

Harga yang tinggi tidak menjadi penghalang bagi mereka kerana rasa daging yang enak menjadi daya penarik yang tersendiri.

Bagi Puan Nornilam Yusoff, hasrat untuk mula menjual daging rusa bermula ketika beliau melihat ramai orang membeli daging rusa yang dijual di pasar tani.

Bermula saat itu, beliau terpanggil untuk meneliti ruang bisnes daging rusa.

“Jika saya berjaya untuk mendapatkan daging rusa dengan harga lebih murah, pasti ada permintaan” ujar beliau.

Bagi peminat daging rusa di Kuala Lumpur anda bertuah kerana Puan Nornilam Yusoff ada menjual daging rusa di Bandar Tun Razak dan Bandar Sri Permaisuri.

Harga yang beliau tawarkan RM34 sahaja untuk sekilo daging rusa sejuk beku.

10814255_10205391736061628_27262989_n
Daging Rusa Masak Halia

Puan NoorNilam boleh dihubungi melalui 0193255667 untuk sebarang urusan.

Nota

Daging rusa biasanya menjadi buruan ibu mengandung yang mengidam. Jadi bakal-ayah boleh lah tanya Puan NoorNilam kalau nak beli ya.

Masak apa best daging rusa ni? Masak lemak sedap ke? Masak rendang lah..spesel skit!

HaniHafzan